Vinodarska

Vinodarska

Romantična robinzonska namestitev na obali, 10 m od morja in 20 m od čudovite plaže v zalivu Vinodarske. Objekt je namenjen idealnemu udobju 6 oseb. Hišica je obrnjena proti jugo-zahodu, v miru in tišini ob kompletni relaksaciji in oddihu tega drugačnega načina preživljanja počitnic boste lahko uživali tudi v nepozabnih sončnih zahodih!

Hiša sestoji iz dveh celot, prostranega pritličja s kuhinjo in veliko jedilnico, iz katere se pride na veliko teraso. Po stopnišču pridete na prostrano drugo nadstropje, ki je namenjeno spanju n je opremljeno z dvema pogradoma, 2 individualnima posteljama in z eno queen size posteljo.

Elektrika v objektu je solarna, 12 voltov, kar zadostuje za razsvetljavo. Vaše GSM aparate boste lahko polnili v kolikor boste s seboj prinesli avto polnilec. Stranišče se nahaja izven objekta, in sicer z namenom, da dopolni "robinzonski učinek", glede na to pa, da imate do najbližje točke, na kateri lahko pustite vozilo, 25 minut hoje po nekaterih tudi malo bolj zahtevnih delih steze, imate prav zares robinzonsko namestitev!

Fotografije

Cene

Mare MarePošljite zahtevo

Avtorske pravice © 2024. Mare Mare, Vse pravice pridržane