Klub Mare Mare

Klub Mare Mare

Klub Mare Mare je projekt, ki si je za cilj zadal razviti nov način počitnic, ki ga pogovorno imenujemo tudi «avtopoietični turizem». Le-ta je nastal kot oblika samoorganizacije pri interakciji turistične destinacije in njenih turističnih potencialov (kulturnih in naravnih) s tistimi obiskovalci, (turisti) KI ŽELIJO SVOJ PROSTI čAS PREŽIVLJATI NA KREATIVEN NAčIN s pomočjo Kluba Mare Mare. Namen kluba je, da si v sodelovanju s člani in svojimi poslovnim partnerji zamisli preživljanje dopusta  v skladu z željami članov kluba. Preko svojih programov bo klub promoviral ohranjanje in prezentiranje kulturne dediščine in kakovost življenja na otoku, zaščito narave, zdravo prehrano, šport in rekreacijo ter izmenjavo znanj, veščin in osebnih izkušenj.

Misija Kluba je vzpostaviti formalno in neformalno mrežo klientov in poslovnih partnerjev, dati možnost za sklepanje novih prijateljstev ter za poslovno sodelovanje in afirmirati kreativen način preživljanja počitnic. Cilj, ki smo si ga zadali, predstavlja dolgoročen program, ki se lahko uresniči le v kolikor v njem sodelujejo kot člani tisti, ki si to tudi zares želijo in k temu prispevajo tudi v kreativnem smislu in v kolikor KLUB MARE MARE, ki se pojavlja kot organizator, uresniči njihova pričakovanja ter v kolikor destinacija dviguje kakovost svojih storitev v želji doseči lastno prepoznavnost.

Ker se zavedamo, da je cilj, ki smo si ga zadali, zelo zahteven, vas prosimo za določeno mero potrpežljivosti v procesu razvijanja projekta, v katerem bosta tako naše kot vaše potrpljenje in vztrajnost, upamo da, v določenem času pokazala rezultate, da bomo lahko z zadovoljstvom opazovali spremembe v nas in okoli nas ter zaključili, da je vse bilo vredno truda.
V kolikor želite pri tem sodelovati, bo kot prvi korak zadostovala vaša prijava, vse ostalo pa bo nastajalo v interakciji z ostalimi zainteresiranimi članovi, seveda z našim posredovanjem. Preden pa se odločite za prijavo, kliknite na «avtopoietični turizem».  Ta uvodni tekst o «avtopoietičnem turizmu» je šele spodbuda k sodelovanju, mi pa upamo,da bo zahvaljujoč vašim idejam in vašemu sodelovanju to zgodba, ki se širi in ki ji ni konca, kot je brezmejna človeška domišljija.   

V naprej se vam zahvaljujemo za sodelovanje!

Dinko Kuvač
Klub Mare Mare

V kolikor ste zainteresirani za sodelovanje ali si želite prejemati informacije o razvoju Kluba, izpolnite formular, ki se nahaja v nadaljevanju.
Avtorske pravice © 2024. Mare Mare, Vse pravice pridržane