Robinson

Dobrodošli, ljubitelji drugačnih počitnic!

Robinzonski turizem, romantika in udobje so sedaj stvari, ki jih lahko dobite v kompletu. Ponujamo Vam popoln mir....tudi v kolikor ste z družino ali s prijatelji, če se kopate na plaži, ki je samo kakšen meter oddaljena od vaše robinzonske hiše, če pečete na žaru ali uživate na mesečini in pod nebom, ki je na gosto posejano z zvezdami, katerih sijaj lahko doživite na takšnem kraju, kjer ni umetne svetlobe...poskusite...uživali boste! 

Želimo Vam predstaviti del projekta Kluba Mare Mare v katerem ponujamo drugačen tip počitnic. Mare Mare Eko je koncept nadzorovanega bivanja v naravi, uživanja v njej, pa tudi koncept aktivnosti, ki so povezane z naravo. Za začetek imamo v ponudbi dva namestitvena objekta, ki sta kategorizirana kot "Robinzonska" in v katerih je možno bivanje v zadanih terminih po 7 dni. Vse podrobnosti glede bivanja in tudi glede logistične podpore lahko dobite na teh straneh.

Rezervirajte si vaše bivanje še danes!
 

Pogoji

V robinzonskih hišicah lahko bivate tudi izven običajnih blokov7, 14, 21 ali več dni, vendar pod naslednjimi pogoji:
  1. V kolikor datum vašega prihoda v celoti odgovarja predvidenim terminom prihodov;
  2. V kolikor traja vaše bivanje dlje kot 7 dni;
  3. V kolikor traja vaše bivanje v naslednjem bloku vsaj 3 dni;
  4. V kolikor potrebujete ob povratku transfer, pristanete na plačilo pavšalnega zneska 750,- HRK (DDV vključen) in da se transfer izvede najkasneje 11:00 ure.
Avtorske pravice © 2024. Mare Mare, Vse pravice pridržane